• We have updated to the newest version of the forum. Please let us know if you see any issues. And, yes, we know the shoutbox is gone. We'll see about getting it back if they make a newer version.

Valamennyi vállalatnak lehetősége van arra

Elképzelhető, hogy az iparági szakértők által jelentett legfontosabb feladat határozottan újraélesztés, hogy az Önnek van. Vertisements. üzleti vállalkozás. Ők megmutatták, hogy most már az augusztusban folytatják az előrelépést, ha néhány százalékkal nyerte el a Q2 nyereséget, így 843, 000, 000 dollárt kaphat. Mindazonáltal a következő hetekben a kevesebb, mint a pajzs bejelentette, hogy az első negyedéves nyeresége Az usa 3% -kal esett vissza, miközben megtartotta a munkahelyét az extra megbízható nyereségért - az Adidas Originals Stan Smith cipőinek izgalma az egészen a HOVR üzletével és a teljesítő csoportosulás során. (Under Armour 's Q1 egy 13 hetes fázist alkot, melyet április harmincegyedikre becsomagoltak.)

Valamennyi vállalatnak lehetősége van arra, hogy az ágazati megfigyelők által jelentett nyereséget vezessék. Az Adidas, mint például az adidas futócipő, egyszerűen csak a Beyoncé-csillag segítségével hirdette meg a címsorát megragadó vállalkozását.

Kanye Nyugatra és Adidas lesz azáltal, hogy egy személy szekrényeit 2019-ben a Yeezy fajták felhasználásával töltik.

A most kihirdetett tennivalók tájékoztatást és tényekről számoltak be a közelgő West-re tervezett várakozásokra, amelyek szerint az Adidas Yeezy Supercharge 1, 000 Analog. Ma este Yeezy Mafia láttam a lábad illusztrációit vagy fotóit a sportcipődről.

A futócipő analóg változata határozottan teljes egészében gélbőr tónusában van. A tetejét a pártatlan Adidas Tubular Dusk cipővel szarvasbőr borítással és magas színvonalú szettvel tervezték, nylon felsőrésszel. Meg fogja találni, hogy a szivattyúk fényvisszaverő adatait hasznosítja. Egy sportos cipő létrehozása határozottan az Adidas által elismert reaktív Supercharge középtalp-lökéscsökkentő, Nike Air Max 98 Cipő beleértve a sötét színű külsőt is.

Adidas FYW S-97 cipője körül alternatív Yeezy-hez kapcsolódó hírek, az Adidas plusz Nyugat lesz, hogy felszabadítsa a Yeezy benzin változatát. A midcut sziluettje előnyben részesíti a felsőrészeket a sötétes nubuk és velúr bevonatok használatával, valamint a nylon felsőrésszel, a fényvisszaverő vontatóhoroggal a nyelvhez, beleértve a tartós műanyag külső talpát. Egy te. Vertisements. - csak kiosztott a kiskereskedelmi ár, hogy 200 dollárt kapjon.

A Petrol-pillantást megelőzően a legutóbbi Yeezy Leave Kick-et, hogy rúgja a beszállítókat, úgy tűnt, hogy egy Mountain-kiadás, amely itt lesz augusztus 13-án. A design és a stílus, ez is személyes, így Ön is képes. plusz kiskereskedelmi, hogy 200 dollárt kapjanak, úgy tűnt, hogy a bézs hangok körül befejeződtek, és nyluck felsőrészeket mutatnak nylon felsőrésszel és velúrburkolatokkal, a fényvisszaverő vontatóhoroggal, amely egy műanyag talpú.

Az Adidas Originals Superstar cipő adidas Ultraboost tizenkilenc évig tart a mezőbe, és nagyon ártalmatlan beszélni egy élvonalbeli sziluettről, amely most itt él. a mi munkahelyünkön néhány laboratóriumi tesztet privátnak tartunk, és 100% -os kritikát adunk az adidas Going legforróbbnak.
 
Top